Поки тернополянин тверезів на лавці у дворі, його обікрали

Фото з відкритих джерел

У Тернополі правоохоронці затримали 35-річного місцевого жителя. Молодика підозрюють у вчиненні крадіжки. Зловмисник поцупив сумку з документами та мобільним телефоном у чоловіка, котрий «відпочивав» у дворі будинку після застілля. Про випадок поліцейських повідомила дружина потерпілого.

Зі слів жінки, невідомий зловмисник спокусився на речі її чоловіка. Зокрема, викрав мобільний телефон, паспорт, військовий квиток, ключі від квартири і навіть забрав мокасини, що були в пакеті.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу крадія. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 35-річний тернополянин. Зловмисникові інкримінують частину 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Попередня стаття

Розчистили Збруч – сплавимось на катамаранах, – активіст Іван Космина

Наступна стаття

“Мою 11-річну дочку гвалтує співмешканець жінки”, – батько (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.