Розчистили Збруч – сплавимось на катамаранах, – активіст Іван Космина

У селі Вільхівчик на Гусятинщині небайдужі розчистили берег річки Збруч.

«Сьогодні знову почистили близько 50 метрів берега Збруча. Є місця, які треба чистити, залізши в воду, але і це поборемо. Збруч мені все більше нагадує моє дитинство. Дякую Петро Ходань, Володя Чорний, Валентин Башуцький та Тарас Скурський, що ви небайдужі і відкликаєтесь на допомогу в розчищені берегів річки», – написав у соцмережі Фейсбук активіст Іван Космина.

Користувач соцмережі Леонід Сороколіт вважає, що така ініціатива – «гарний приклад для молоді в інших селах і містах району.

«Гарний, але непопулярний, чи то, правильніше сказати, немодний. Але ще трохи і ми проведемо сплав на катамаранах, це набагато приємніше, ніж з сокирами і косами… Хочу показати молоді, як бюджетно і гарно можна відпочивати у себе вдома…», – ставить цілі Іван Космина.

До слова, чоловік вже кілька років на інвалідному візку. Травмувався через стрибок у воду. Однак, він не падає духом, а навпаки, бере активну участь в житті свого села, змінюючи його на краще.

 

 

Попередня стаття

Відсьогодні тільки українською: в Україні набрав чинності Закон про мову

Наступна стаття

Поки тернополянин тверезів на лавці у дворі, його обікрали

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.