Стріляють, щоб захистити: поблизу Тернополя військові навчання (Відео)

Бойову підготовку проходять військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригади у с. Біла, на базі навчально-тренувального центру.

Тут відбуваються заходи з вогневої підготовки бійців бригади. Вони удосконалюють навички стрільби з пістолета, кулемета й автомата, виконують вправи із застосуванням стрілецької зброї для ураження цілі в бою.

Перед початком стрільби усі військові відвідали заняття з інструкторами – їм розповіли про дотримання правил безпеки, надання першої медичної та психологічної допомоги.

Деякі військові артбригади вже здобули бойовий досвід в зоні АТО та ООС, тому діляться своїми навичками з молодшими побратимами.

«Заходи з виконання практичних бойових стрільб необхідні під час проходження служби. Оскільки бригада є бойовою, то вогнепальна зброя може в будь-який момент знадобитись для охорони та збереження власного життя. Якщо не проводити стрільби, то навики володіння зброєю втрачаються», – вважає військовослужбовець Дмитро Березюк.

«Кожен військовослужбовець має бути фахівцем з будь-якого виду стрілецької зброї та постійно покращувати свої навички, тому ми проводимо такі заходи», – каже старший керівник стрільби Андрій Довгалюк.

Такі тренування для тернопільських військовослужбовців проводять не вперше.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Збаражчині вантажівка в’їхала у легковий автомобіль (Фото)

Наступна стаття

«Хай платять за порушення», – тернополяни про закон про державну мову (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.