Перші результати з виборчих дільниць на Тернопільщині (НАЖИВО)

Як голосували на Тернопільщині та які порушення фіксували під час волевиявлення розкажуть спостерігачі, правоохоронці та представники штабів під час круглого столу «Як і за кого голосувала Тернопільщина: підрахунок голосів, перші результати з виборчих дільниць».

Найоперативнішу інформацію від спостерігачів, представників кандидатів в депутати, правоохоронних органів про вибори у місті Перше інтернет-телебачення Тернопільщини транслює НАЖИВО.

Нагадаємо, вчора, 21 липня, в Україні відбулися позачергові парламентські вибори. За результатами Національного екзит-полу станом на 18:00 5-відсотковий бар’єр, необхідний для проходження до парламенту, долають партії “Слуга народу” – 43,9%, “Опозиційна платформа – За життя” – 11,5%, “Європейська солідарність” – 8,9%, ВО “Батьківщина” – 7,6% та партія “Голос” – 6,3%.

Попередня стаття

За три дні на Тернопільщині трапилося 5 ДТП: одна людина загинула, ще 15 – постраждали (Фото/Відео)

Наступна стаття

Підробка протоколів. У Збаражі членів ДВК звинувачують у порушеннях

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.