На Гусятинщині трактор насмерть придавив чоловіка

На Гусятинщині в результаті перекидання трактора загинув кермувальник. Аварія трапилася 26 липня близько 15:00. В селі Самолусківці Гусятинського району перекинувся сільськогосподарський транспорт.

Про дорожньо-транспортну пригоду на лінію “102” повідомив черговий лікар. Бригада швидкої допомоги, яка приїхала на місце події, констатувала смерть сорокасемирічного жителя села Самолусківці.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці припускають, що тракторист вирішив зрізати шлях додому, поїхавши через поле. Проте не впорався з керуванням в результаті чого трактор перекинувся і придавив чоловіка. Не виключають поліцейські і ДТП в результаті погіршення самопочуття. Усе стане відомо після проведення судово-медичної експертизи.

Триває слідство відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.
Попередня стаття

У Тернополі біля церкви фестивалить молодь (НАЖИВО)

Наступна стаття

«Не вистачає скромності», – тернополяни про сучасну молодь (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.