Гучні акорди “Дзвонів Лемківщини”. Міжнародний фестиваль гуртує етногрупу на Тернопільщині (Відео)

Сьогодні в урочищі Бичова на Монастирищині завершується третій день ХХ Міжнародного фестивалю лемківської культури «Дзвони Лемківщини». На свято, яке вражає своєю самобутністю, приїхали лемки не лише з різних куточків України, а й світу. Прибули делегації з Польщі, Сербії, Хорватії, Словаччини, Канади та Сполучених Штатів Америки. Великою радістю та особливістю ювілейного фестивалю стало те, що він отримав статус міжнародного.

На фестивалі «Дзвони Лемківщини» представлені унікальні лемківські звичаї, культура та мистецтво, тематичні виставки та різноманітні майстер-класи. Щодня можна оглядати експозиції Музею лемківської культури і побуту. Після обіду в урочищі Бичова концертна програма. А також традиційне запалювання ватри.

 

Попередня стаття

У тернопільському гідропарку «Топільче» триває очищення водойм (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині розпочався сезон полювання

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.