«Чоловіки заробляють, жінки – керують», – тернополяни про ролі у сім’ї (Відео)

Згідно з Біблією, «жінці голова — чоловік». Але багато з тих, хто поважає Біблію, дещо скептично дивляться на цей принцип головування і вважають його застарілим. Зараз, якщо чоловік пропонує руку і серце, то аж ніяк не мається на увазі, що він буде єдиною економічною опорою в сім’ї, економічно, може бути і жінка – голова родини. І в сучасних сім’ях, у всякому випадку, у більшості з них, утриманцями є лише діти в сім’ї, а їх забезпечують обидва з подружжя.

Хто «голова» у тернопільських родинах − дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Водій зафільмував момент аварії, у яку потрапив на Гаївському мості (Відео)

Наступна стаття

Кільце встановлять біля двоаркового мосту в Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.