П’яний водій скоїв ДТП на Гаївському мості у Тернополі (Фото)

2, 01 проміле алкоголю в крові виявили у водія, який скоїв ДТП на Гаївському мості у Тернополі. Аварія трапилася 6 серпня близько 20 години вечора. У результаті зіткнення двох автівок постраждали четверо людей.

Патрульн встановили, 53-річний керманич автомобіля Volkswagen Transporter не дотримався безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем Renault Kangoo.

Окрім того, у водія Volkswagen були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти освідування він погодився і результат – 2,01 проміле алкоголю в крові, що у 10 разів перевищує допустиму норму. На водія складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані).

Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху, огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі встановить усі обставини справи.

Попередня стаття

У Козівському районі пропала пенсіонерка (Фото)

Наступна стаття

У річці Збруч на Тернопільщині масово гине риба (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.