Через кільце біля «шостого магазину» у тролейбусів злітають «роги» (Фото. Відео)

Не розвантажило, а завантажило. Через експериментальне кільце на вулиці Б. Хмельницького – вул. С. Крушельницької затори. Радіус незручний для тролейбусів. “Роги” від’єднуються від контактних ліній. Транспортну розв’язку облаштували з пластикових блоків, аби зменшити кількість ДТП.

Якщо тимчасове кільце себе виправдає, його змінять на постійне.

Нагадаємо, рішення про встановлення тимчасового кільця прийняли 8 серпня на виконкомі міськради. Встановлять його  заради експерименту. Якщо він себе виправдає та спростить рух транспорту, то його замінять на постійне.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині збаражчанин взявся за реставрацію старовинних костелів (Фото/Відео)

Наступна стаття

Поліціанти затримали тернополянина, причетного до крадіжки з педіатричного відділення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.