Ціль бачать, перепон – ні: неуважні водії руйнують «ворота» Гаївського мосту (Відео)

Від травня обмежувач руху на Гаївському перехресті псували десяток разів. Вперше «габаритні ворота» знесла вантажівка 15 травня. Тоді висотний обмежувач замінили іншим, міцнішим.

11 червня під ним вмістився бус, а причіп не вліз. Водій вантажного буса врізався у «ворота» 22 червня, створивши ДТП. 17 липня обмежувач випадково «відкрив» для вантажівок Mercedes.

Вантажівки часто застрягали і розвертались. Легківки стояли у довжелезних заторах.

Висотний обмежувач, вартістю 100 тис. гривень, встановлювали двічі. Вкотре його зруйнував нетутешній водій 9 серпня. Розтрощене авто перекинулось.

Проїзд для фур відкриють після капітального ремонту мосту. 205 млн гривень для цього знайти не можуть ні в міському, ні в обласному бюджетах. Тож водіям потрібно запасатись терпінням і звертати увагу на знаки.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Поліціанти затримали тернополянина, причетного до крадіжки з педіатричного відділення

Наступна стаття

На Тернопільщині водій збив маму з маленькими дітьми і втік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.