У Тернополі відбулася гра-пам’яті, присвячена бійцю батальйону АЙДАР Віктору Гурняку

6 серпня на майданчику Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11 відбулась восьма товариська гра-пам’яті, присвячена бійцю батальйону АЙДАР, редактору, пластуну, фотокореспонденту Віктору Гурняку. У поєдинку зійшлися збірна “77 курінь УПЮ ім. Івана Гавдиди” та збірна музикантів, ведучих, акторів, режисерів ФК «Вставай Сонце».

Відповідно до регламенту, спершу відбулися два тайми, а потім суперники розіграли серію пенальті. В підсумку, перемогу у матчі здобули гравці команди «Вставай, Сонце».

Від начальника територіального управління юстиції в Тернопільській області Eduard Koltsov  учасники гри отримали цінні подарунки та подяки. Окрім цього, керівник ДНЗ “Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою” полковник Вадим Ластовицький зробив чудовий подарунок для донечки Юстинки, 44-окрема артелерійська бригада підготувала сюрприз, а компанія Posylka зробила подарунок брату Остапу та загалом команді 77-куреня – футбольний м’яч. Отримали призи й найактивніші вболівальники матчу.

Дуже чуттєвим був виступ мами Віктора Марії Гурняк та перегляд кліпу, у якому Віктор грає одну з головних ролей. Віктор Гурняк – Герой, який робив усе заради того, аби Україна процвітала і була вільною та незалежною.

——————————ОСНОВНИЙ ЧАС—————————–
77 курінь УПЮ ім. Івана Гавдиди 5:7 «ФК Вставай Сонце»
——————————-ПЕНАЛЬТІ————————————–
77 курінь УПЮ ім. Івана Гавдиди 3:4 «ФК Вставай Сонце»

Попередня стаття

Виставка живопису Ван Гога сучасності – у Тернополі (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські студенти-медики найкраще впоралися з міжнародним іспитом з основ медицини (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.