«Найгірше – носити з собою спортивний костюм», – тернополяни про уроки фізкультури (Відео)

Свято здорового способу життя – День фізкультурника, бере свій початок з незабутніх 80-х років. На передодні його офіційного виникнення, в СРСР були проведені перші, історичні Олімпійські ігри на території сучасної Східної Європи. Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт, це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя – це саме життя, рух вперед. Не випадково після розпаду СРСР, День фізкультурника залишився всенародним і одним з приємних свят, для бадьорих духом людей.

Що пам’ятають тернополяни з уроків фізкультури − дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Без щеплень проти кору дітей у школи та садочки Тернополя не прийматимуть

Наступна стаття

У тернопільського активіста вночі викрали автомобіль (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.