Бережанці задихаються від пилу, який “підносять” вантажівки, проїжджаючи через місто (Відео)

У Бережанах люди нарікають на забруденність повітря. Виною всьому є великогабаритний транспорт, який курсує через місто. Стовпи пилу підносяться на кілька метрів вгору. Дітям не те, що гратися, дихати немає чим, – зазначає Галина Іванчишин у своєму дописі у Фейсбук.

“Це просто жах!!!! Під самими вікнами. Де ростуть і гуляють маленькі дітки!!! Чим вони мають дихати? Міська владо!!! Розумію, що вам всеодно, але хоча б поливальну машину сюди раз на день пустити можна? Чи запросити вас з родиною і дітьми на пікнік до нас на вулицю?”, – написала Галина Іванчишин.

Читачі активно обговорюють опубліковане відео. Зокрема, “БережІнфо” зазначає, така ситуація виникла через те, що капітальний ремонт частини вулиці Тернопільська, якою пролягає траса М12, затягнувся. Відтак, весь транспорт ринув вулицями міста, руйнуючи дорожнє покриття.

“Містяни почали звикати до незручностей, які виникли через капітальний ремонт частини вулиці Тернопільська, по якій проходить траса М12. Здається, що ремонт буде тривати вічно, настільки повільно він робиться. Деякі владолюби твердять, що ми невдячні, і не можемо почекати ради такого благого діла. Але… Участок, який ремонтується – 330 метрів, а в той час нищиться більше 6,5 кілометрів вулиць міста, оскільки весь транзитний потік пішов по об’їзних вулицях. Міська влада практично щодня тріумфально звітує про кількість зроблених робіт, а в бережанців уже проходить ейфорія, і вони починаютиь розуміти ціну, яку вони заплатять за цю «перемогу». Цікаво, чи хтось з чиновників, який це все планував, думав про наслідки для міста таких «добрих діл», і чи варто було перекривати трасу міжнародного значення, не маючи більш-менш нормальної об’їзної дороги? Адже після ще декількох тижнів руху важковагового транспорту нашими вуличками, в місті залишуться ці зроблені 300 метрів а решта вулиць перетворяться на суцільне місиво. Ні вулиця Лесі Українки, ні Шевченка, ні Братів Лепких, ні Раївська, ні тим більше вулиця Червона, на якій відсутнє будь яке дорожне покриття, зовсім не розраховані на таке навантаження.”, – пише БережІнфо. 

Попередня стаття

У Тернополі на Микулинецькій потрійна ДТП (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі чоловік погрожував пістолетом пасажирам тролейбуса (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.