На Тернопільщині за кошти аграріїв ремонтують дорогу в селі (Відео)

Половина шляху асфальтована, решта – у ямах і вибоїнах. У селі Залісці, що на Збаражчині частина центральної дороги ремонту не бачила чверть століття. Тому проблемні ділянки засипають щебенем, відсівом та трамбують.

Залісці – село горбисте, дорогу часто вимивають дощі. Нині відновлюють два кілометри головної, підсипають і бічні. Жителі радіють, після ремонту сполучення до найближчого міста Почаїв покращиться.

– Буде вже кусок дороги з твердим покриттям і нам до Почаєва залишається 1,5 кілометри, вони просто роблять важливу справу, – каже житель села Андрій.

Компанія «Контінентал», яка орендує землі у селі, долучилась до розв’язання наболілої проблеми пайовиків. Ще на початку літа завезли щебінь та відсів.

– Компанія Контінентал відгукнулася на запит жителів села і завезли станом на сьогодні двісті тонн щебеню і триста тонн відсіву, дрібного щебеню для того, щоб дорогу відремонтувати, – старший менеджер зі зв’язків з громадськістю кластеру «Полісся» Компанії «Контінентал» Микола Вальчук.

Окрім ремонту головної дороги підсипають заїзд школи.

– Того року привезли грубий щебінь, тепер завезли відсів і будуть помаленьку вкатувати, щоб зробити дороги, аби пройти й проїхати, – каже директор Залісецької школи Борис Сопіга.

Завдяки компанії Контінентал, розповідає директор школи Борис Сопіга, поліпшується й навчальний заклад: оновлено спортзал, закуплено інвентар, учні беруть участь в змаганнях. Землю на території Залісців Контінентал орендує понад десять років, а соціальні ініціативи впроваджує щорічно.

– Безпосередньо у селі Залісці за останні три роки спрямовано 350 тисяч платежів на різні соціальні об’єкти: і ФАП, і школа і, зокрема, зараз ремонтуємо дорогу, дотичну до центральної, якою користуються жителі села, – розповідає керівник інвестиційного відділу Компанії «Контінентал» Василь Мартюк.

Пайовиків, які довіряють свої чорноземи, компанія підтримуватиме і надалі, аби разом розвивати свій край.

Попередня стаття

На Гусятинщині троє чоловіків впали у вигрібну яму

Наступна стаття

Чоловіка, який знімаючи на відео, вбив людину, Тернопільський суд залишив під вартою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.