У Кременці ДТП: перекинувся автомобіль з трьома пасажирами

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Кременці у вівторок, 13 серпня, близько 19 години. 29-річна місцева жителька не впоралася з керуванням автомобіля марки «Renault Kangoo» та наїхала на насип землі на узбіччі дороги, внаслідок чого автівка перекинулася.

В салоні, окрім кермувальниці, перебували троє людей. Найбільше постраждала 30-річна пасажирка, яка сиділа на передньому сидінні. Її госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Попередня стаття

На Теребовлянщині під колесами трактора загинув чоловік

Наступна стаття

На Кременеччині чоловік, який знущався над батьком, відповість перед законом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.