Підволочиськ затопило: автівки плавають у воді (Відео)

Cильні опади та грози затопили Підволочиськ. Автівки пливуть в дощовій воді. Рух транспорту вулицями міста паралізований. На вул. Данила Галицького рятувальники здійснили буксирування із затопленої дощовими стоками ділянки дороги 2-х легкових автомобілів. Також рятувальники відкачали воду з затопленого дощовими водами підвалу приватного будинку на вул. Дорошенка, 2 та з території підтопленого дощовими водами приватного домогосподарства в на вул. Українська, 45.

Зазначимо, руйнівні наслідки грози, що пройшла впродовж 13-15 серпня Тернопільщині, підсумували у ДСНС. Без електропостачання залишилось 25 населених пунктів області (у Борщівському районі – 8, Бучацькому районі – 4, Заліщицькому районі – 10, Теребовлянському районі – 1 та у Чортківському районі – 2). Більш детально за посиланням. 

Відео: Vitaliy Atamanyuk

Попередня стаття

Руйнівні наслідки стихії на Тернопільщині підсумували у службі з надзвичайних ситуацій

Наступна стаття

На Шумщині неповнолітні хлопець і дівчина обікрали сільську крамницю

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.