Перша домашня гра тернопільської «Ниви» цього сезону (Наживо)

Розпочався 4-ий тур Другої ліги. Футбольний клуб “Нива” зійшовся у протистоянні з лідером турнірної таблиці – житомирським “Поліссям”.  Відтак, перший домашній матч у новому сезоні одразу ж став неабияким випробуванням на міцність для тернопільської «Ниви». Оскільки обидві команди не приховують амбіцій щодо підвищення у класі, то боротьба на полі обіцяє бути вкрай цікавою.

Житомиряни провели на матч більше, ніж “Нива”. Усі три зустрічі підопічні Анатолія Безсмертного виграли. У стартовому турі “Полісся” на доданих хвилинах вирвало перемогу у вінницької “Ниви” 1:0, згодом здобуло теж мінімальну перемогу в Ужгороді 1:2, а минулого тижня вдома розібралося із дублерами “Оболоні” — 4:1.

У міжсезоння склад “Полісся” суттєво оновився. Зокрема з “Буковини” у житомирську команду перейшов і екс-нападник “Ниви” Ярослав Галенко, який виступав у Тернополі у сезоні 2011/12.

“Нива” на старті сезону все ніяк не взмозі підійти до поєдинків у оптимальному складі. Як і у попередній грі, тернополянам не допоможуть Ігор Гатала та Руслан Дедух. Також продовжує реабілітацію після розриву хрестоподібної зв’язки коліна Олексій Литовченко.

На чию корить зміниться ситуація після сьогоднішнього протистояння, тернополяни мають можливість побачити у прямому ефірі. Футбольний матч перше інтернет-телебачення “МедіаТОР” транслює наживо. Відео Ви можете також переглянути на сторінці МедіаТОР у Фейсбук.

Попередня стаття

За проектом Мінрегіону на Тернопільщині буде 4 райони

Наступна стаття

Футбольний клуб “Нива” виграв у житомирського “Полісся” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.