У пожежі в Бучацькому районі травмувався підліток

Пожежа, у якій постраждала дитина, виникла 20 серпня в селі Бариш Бучацького району.

Повідомлення про надзвичайну ситуацію до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС в Тернопільській області надійшло об 11:09.

Полумʾя гасили бійці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Прибувши на місце, вони з’ясували, що вогонь охопив господарську будівлю, площею 30 м2.
Вогонь локалізували об 11:54, а о 12:44 пожежу повністю ліквідували. Внаслідок загорання знищено вікна, двері, підлогу в будівлі.
Травми у пожежі отримав 14-річний хлопець. Його транспортовано автомобілем екстреної медичної допомоги в Бучацьку центральну районну клінічну лікарню.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині дівчинка на велосипеді в’їхала в скутер

Наступна стаття

На “Східному”, поблизу гаражів, спецпідрозділом “Корд” затримано групу підозрюваних

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.