За добу на Борщівщині горіли два житлові будинки (Фото)

Дві пожежі за добу зареєстрували рятувальники на Борщівщині. На щастя, люди не постраждали.

Зокрема, 23 серпня близько обіду вогонь спалахнув у житловій будівлі у с. Гермаківка. Гасили вогонь четверо рятувальників 8-ї ДПРЧ на АЦ-40(43253)247.02 та ще двоє з МПК смт. Мельниця-Подільська на АЦ-40(131)137А. У пожежі згоріли речі домашнього вжитку, 4 вікна, 6 дверей, перекриття будинку на площі орієнтовно 36 м. кв., хододильник.

Наступного дня, 24 серпня, о 13 годині 59 хв на пунк звязку частини 8 ДПРЧ поступило повідомлення про пожежу житлової будівлі у с. Бережанка. Вогонь знищив покриття та перекриття будівлі на площі 72 м. кв., 6 вікон, 5 дверей, речі домашнього вжитку.

с.Бережанка

с. Гермаківка

Попередня стаття

На Борщівщині на честь загиблого поліціанта відкрили меморіальну дошку (Фото)

Наступна стаття

Пожежа, яку загасили вночі біля “Зеленої церкви” у Тернополі, знову спалахнула (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.