У Ланівцях на місці недіючої старовинної житниці запрацював фірмовий магазин (Відео/Фото)

Старий млин ожив. У Ланівцях на місці недіючої старовинного житниці запрацював фірмовий магазин «Студія м’яса». Компанія «Агропродсервіс» реставрувала приміщення 19 століття, зберігши його автентичність. Відтепер оновлена будівля – окраса райцентру. А ще тут планують облаштувати готель і кафе.

«Майно цього старого млина нам дісталося в спадок разом із земельними паями. Ми викупили майнові паї селян Лановеччини. І цей старий млин, який належав колгоспу в минулому, він до цього стояв і не використовувався. (склейка!) І в нас визріла така думка з часом, коли ми почали розвивати нашу переробку сільськогосподарської продукції. Запрацював Тернопільський м’ясокомбінат, запрацювала наша фірмова торгівля і ми вирішили зробити такий торгово-відпочинковий комплекс. І сьогодні відкриваємо у першу чергу з цього комплексу магазин фірмовий нашої мережі «Студія м’яса», – розповідає генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран. 

Покупців очікує великий асортимент м’ясних і ковбасних виробів, напівфабрикатів, консервації, свіжої випічки. Продегустувати смаколики можна відразу в магазині. Ціни нижчі ринкових, – запевняє директор магазину Василь Прусік, оскільки реалізовують продукцію безпосередньо від виробника.

«Це продукція наших свинокомплексів, нашого птахокомплексу: густина, курятина, індичатина, качатина. Також є своя ВРХ: телятина, яловичина. Плюс ми маємо свій напівфабрикатний цех, де виготовляємо м’ясні вироби: пельменна група, хінкалі, бендерики, млинці. Також в нас є власне виробництво ковбасних виробів, яке нараховує понад 160 видів ковбасних виробів», – зазначає директор магазину «Студія м’яса»Василь Прусік.

У день відкриття в «Студії м’яса» ніде голці впасти. Ланівчани наслухані/чули про якість виробів Тернопільского м’ясокомбінату. Тож поспішають перевірити її на практиці. Купують з запасом, аби й рідних пригостити.

“Це новинка в нашому місті, такого ще не було. Це дуже цікаво насправді. Продукція дуже хороша. От стоїть бабуся вже закуповується. Надіюся, він буде процвітати. Наші жителі будуть приходити і наше місто буде розвиватися”, – каже жителька Лановецького району Ірина Мороз.

«Набрала багато. Надіюся, що все смачне і хороше», – додає жителька Лановець пані Світлана.

Нині у «Студія м’яса» працює 10 місцевих жителів. Коли облаштують готель та кафе запропонують робочі місця ще більшій кількості людей. Загалом компанія «Агропродсервіс» обробляє на Лановеччині понад півтори тисячі гектарів землі. Завдяки співпраці громади та бізнесу, місцевий бюджет отримує додаткові надходження, а місто – нові можливості. У цьому напрямку обіцяють працювати й надалі.

 

Попередня стаття

У Тернополі через пожежу на Об’їзній ледь не згоріла автозаправка (Фото)

Наступна стаття

У Смиківцях ДТП через порушення ПДР: постраждали двоє людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.