У Тернополі розпочали реконструкцію площі перед залізничним вокзалом. Рух транспорту обмежений (Фото)

Сьогодні у Тернополі розпочали реконструкцію Привокзальної площі міста. У результаті ремонту тут оптимізують місця для паркування, зокрема, облаштують зону для екскурсійних автобусів. Також розмежують місця для стоянки приватного транспорту пасажирів та таксі, а для пішоходів та велосипедистів забезпечать прямий доступ з вулиці Чорновола до залізничного вокзалу.

Реконструкція передбачена у тому ж стилі, у якому нещодавно відремонтували вулицю та сквер Чорновола. На Привокзальній площі також проведуть заміну покриття, благоустрій території з влаштуванням нового вуличного освітлення, зелених зон та місця для відпочинку.

Зараз на площі триває демонтаж старих МАФів.

Під час реконструкції площі буде тимчасово обмежений рух транспорту.  А саме, заїзд до вокзалу буде забезпечений окремими смугами, тому водіїв просять звертати особливу увагу на дорожні знаки.

Попередня стаття

У Тернополі пенсіонер пішов платити за комуналку і пропав (Фото)

Наступна стаття

Загиблий Василь Жданкін першим публічно виконав Гімн України. Памʾятаємо… (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.