На Тернопільщині покарали порушників риболовлі (фото)

Днями Тернопільський рибоохоронний патруль склав три адміністративні протоколи на порушників спортивного рибальства.

Першого вересня 2019 року на річці загальнодержавного значення Серет та на водоймі загального користування, біля м. Чортків місцеві жителі здійснювали вилов водних біоресурсів із перевищеною кількістю гачків. На громадян складено адміністративні протоколи.

За порушення правил рибальства передбачено попередження або накладання штрафу на громадян від 34 до 170 грн , на посадових осіб від 170 до 510 грн (ч.3 ст.85 КУпАП).

Управління Державного агентства рибного господарства у Тернопільській області закликає жителів, які помітили явні ознаки порушення правил рибальства, одразу повідомляти на «гарячу лінію» за номерами телефонів: (0352) 27-70-34 та (097) 427-85-95.

Попередня стаття

На подвір’ї ректора ТНЕУ – вибух (Наживо)

Наступна стаття

Замах на вбивство- поліція розслідує вибух, від якого постраждав ректор ТНЕУ

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.