У Тернополі розшукують очевидців вибуху у Петриках (Відео)

Як повідомлялося раніше, 4 вересняу селі Петриків Тернопільського району на подвір’ї ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого спрацював саморобний вибуховий пристрій. Від вибуху поранень зазнав сам господар та його дружина. Потерпілі госпіталізовані. 
За даним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 частиною 1 статті 115 ККУ – замах на вбивство.  Наразі тривають масштабні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення та затримання підозрюваних.
Поліцейські звертаються до громадян, які в проміжок часу з 1.30 год. до 3.00год. 4 вересня перебували поблизу місця скоєння  злочину, а саме у селі Петриків чи мікрорайоні «Дружба» обласного центру, або проїжджали на автомобілі з реєстратором вулицею Будного і бачили підозрілих осіб та можуть надати інформацію, яка допоможе у розслідуванні, телефонувати на лінію 102.

 

Попередня стаття

У Тернополі за звання найсильнішого змагаються понад сто рятувальників (Фото)

Наступна стаття

Любителів оздоровчого бігу запрошують на «Тернопільську Озеряну-2019»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.