Футбольний матч пам’яті загиблих правоохоронців відбувся у Тернополі (Відео/Фото)

Футбольний товариський матч зіграли тернопільські знаменитості та співробітники поліції. Спортивний захід приурочили пам’яті правоохоронців, котрі загинули під час виконання службових обов’язків. На полі зустрілися  – зіркова збірна «Вставай сонце», до якої входять музиканти, ведучі, актори, режисери та команда поліцейських.

Як повідомляють у поліції, за словами організатора заходу, співака, композитора Андрія Підлужного,  такі спортивні поєдинки вже стали традиційними, адже об’єднують людей і привертають увагу до важливих проблем.
– Сьогоднішній футбольний матч є символічним, ми вшановуємо пам’ять правоохоронців, котрі загинули за роки незалежності України. Допоки ми пам’ятаємо про цих людей і згадуємо їх, вони продовжуватимуть жити з нами.
Перед початком матчу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців.
Футбольні баталії були запеклими та видовищними. Підтримати команди зібралося чимало вболівальників. Для них організатори підготували багато спортивних конкурсів, які провели у перервах між таймами, а найактивніші учасники отримали призи.
Перемога для команд не була головною ціллю, основне  – згадати тих, хто поклав своє життя на вівтар  боротьби зі злочинністю, загинув на східних рубежах нашої країни. Тернопільська поліція за часів незалежності України втратила шестеро своїх побратимів.
– Цією грою ми також  хотіли показати молоді, що поліція не лише вміє захищати людей, а й займається спортом і підтримує здоровий спосіб життя,  – зазначив начальник сектору професійного навчання управління кадрового забезпечення  ГУНП Олексій Криворучко.
Попередня стаття

На Бандери затори через ремонт. Тернополяни йдуть пішки (Фото)

Наступна стаття

Постачання гарячої води у Тернополі відновлять з 16 вересня

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.