На ремонт Гаївського мосту з бюджету Тернополя виділили ще 10 мільйонів гривень

Сьогодні відбулася 38 чергова сесія Тернопільської міської ради. Депутати прийняли низку важливих рішень, серед яких і внесення змін до бюджету громади на 2019 рік. Відповідно до цього, дохідну частину бюджету збільшено на 15,3 млн грн за рахунок перевиконання плану першого півріччя цього року та за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Найбільше з цих коштів, а це понад 25 млн грн, спрямовано на утримання галузі житлово-комунального господарства. За них планується виконати поточні та капітальні ремонти доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів та об’єктів житлового фонду міста. Також за ці кошти буде проведено реконструкцію мультиспортивного майданчика на вул. Тарнавського, 22. Окрім того, в черговий раз з бюджету громади виділено кошти в сумі 9,8 млн грн на продовження капітального ремонту Гаївського шляхопроводу.

Нагадаємо, від початку 2019 року депутати декілька разів вносили зміни до бюджету громади та спрямовували загалом понад 16 млн грн на реконструкцію Гаївського мосту, – повідомили у міській раді Тернополя.

Попередня стаття

Через нічне ДТП рух транспорту дорогою на Чортків ускладнений

Наступна стаття

У Чорткові заборонили пересувні цирки з тваринами

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.