На об’їзній Тернополя зіткнулися дві вантажівки: один з водіїв у важкому стані

Автопригода з потерпілими трапилася 10 вересня на об’їзній дорозі Тернополя. Там не розминулися вантажівки «МАЗ» та «Рено». На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За попередніми даними водій МАЗу не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим транспортним засобом.

В результаті ДТП тяжкі травми отримав водій вантажівки МАЗ. Аби витягти кермувальника, рятувальники за допомогою спецобладнання розпиляли кабіну авто. Працівники поліції встановлюють детальні обставини аварії. Тривають слідчі дії.

Попередня стаття

Тернопільська міська територіальна громада стала учасником проекту “Школа локальної демократії 2.0.”

Наступна стаття

Готові результати перевірки курки-гриль з “Сільпо”, якою начебто отруїлась сім’я тернополян

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.