Тернопільська міська територіальна громада стала учасником проекту “Школа локальної демократії 2.0.”

Тернопільська міська територіальна громада стала одним із 10-ти переможців Команд змін із об’єднаних громад заходу України, що братимуть участь в проекті “Школа локальної демократії 2.0.”.

“Школа локальної демократії” – це  проект, який другий рік поспіль об’єднує громади з різних регіонів західної України. Протягом року учасники проекту на трьох сесіях ознайомляться з кращими практиками місцевого самоврядування, навчаться користуватись інструментами участі мешканців у житті громади та спільно працювати над розвитком території, в якій проживають.

Тернопільська команда змін спільно з іншими учасниками проекту матиме можливість взяти участь у навчальній поїздці у Польщу, де ознайомиться з роботою органів місцевого самоврядування, управлінням громадою, діяльністю громадських та донорських організацій. Фінальним завершенням Школи буде Форум локальної демократії, на якому Тернопільська міська територіальна громада презентуватиме свої досягнення.

До слова, проект “Школа локальної демократії 2.0.” реалізовується громадською організацією “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” спільно з Тернопільським регіональним відділенням “Асоціації міст України” за підтримки фонду NED, – повідомляє Тернопільська міська рада.

Попередня стаття

У батька депутатки Тернопільської міськради викрали дороговартісний автомобіль (Фото)

Наступна стаття

На об’їзній Тернополя зіткнулися дві вантажівки: один з водіїв у важкому стані

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.