На Тернопільщині керівник комунального підприємства привласнив понад 400 тисяч гривень

На Тернопільщині керівника комунального підприємства оштрафували за корупцію. Посадовець перерахував собі понад 400 тис грн за придбання палива.

Встановлено, що посадовець створив усі необхідні умови для укладення із самим собою в якості фізичної особи – підприємця кількох договорів на придбання паливно-мастильних матеріалів.
На підставі цих договорів посадова особа, як керівник комунального підприємства, упродовж 2017-2019 років підписувала платіжні доручення про перерахування собі, як підприємцю, кошти за поставлені паливно – мастильні матеріали на загальну суму понад 400 тис грн.

Постановою Зборівського районного суду, яка залишена у силі апеляційним судом, вказану особу визнано винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-7 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Попередня стаття

Депутат тернопільської облради Олександр Башта у важкому стані. Його готують до операції

Наступна стаття

Житель Тернопільщини вирощував на присадибній ділянці коноплю (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.