Журналісти МедіаТОРа зʼясували, чи вміють тернополяни говорити компліменти (Відео)

Покращують настрій, зміцнюють взаємини та підвищують самооцінку – компліменти.

Говорити «чарівні» слова іншим – це вияв поваги, симпатії та любові. Для цього не потрібно мати привід, однак Всесвітній день компліментів все ж відзначають 11 вересня.

Журналісти «МедіаТОРа» зʼясували, якими компліментами обмінюються тернополяни. Мами говорили про любов дітям і навпаки, чоловіки обмінювались дружніми словами, подружні пари – виявляли ніжність.

Приємності почули і журналісти «МедіаТОРа», отож, дарували гарний настрій у відповідь. Реакція людей була різною: дивувались, дякували, сміялись, а хтось уникав публічної похвали.

Попередня стаття

Тернопіль придбав чотири низькопідлогових автобуси

Наступна стаття

З’явилося відео вибуху на подвір’ї ректора ТНЕУ (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.