Житель Тернопільщини вирощував на присадибній ділянці коноплю (Відео)

Вирощуванням нарковмісних рослин займався 50-річний житель села Домаморич Тернопільського району. На його присадибній ділянці поліцейські виявили коноплю, а в будинку вже готову до вживання, висушену та подрібнену суміш, схожу на марихуану.

Як розповів начальник Тернопільського районного відділення поліції Віктор Волощук,  посів коноплі виявили на території домогосподарства 50-річного жителя села Домаморич. Окрім цього, в його будинку поліцейські знайшли сушені нарковмісні рослини, частина із них уже була подрібнена у суміш.
За словами чоловіка, дурман він вирощував для власного споживання. Загалом поліцейські вилучили у нього 30 рослин коноплі.
Відкрито кримінальне провадження. Дії жителя Тернопільського району кваліфікують за статтею 310 ККУ –  посів або вирощування снодійного маку чи конопель.
Загалом на території області в  ході проведення операції «Мак» співробітники поліції виявили 158 фактів вирощування нарковмісних рослин, з них: 133 посіви маку та 25 – конопель. Оперативно-профілактичні відпрацювання правоохоронці проводитимуть до кінця вересня.
Попередня стаття

На Тернопільщині керівник комунального підприємства привласнив понад 400 тисяч гривень

Наступна стаття

Придбав мопед і одразу влетів в авто: у ДТП на Бучаччині постраждав неповнолітній

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.