Третій день у комі: депутат Тернопільської облради потребує допомоги

Депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта третій день у комі. Чоловік не приходить до тями після перенесеного інсульту. Про стан посадовця у мережі Фейсбук розповів Олег Сиротюк. Чоловік зазначив, що хворий переніс операцію, в подальшому на нього очікує тривала реабілітація.

«Сьогодні минає третя доба, відколи Олександр Башта перебуває в лікарні з інсультом в стані коми. Вчора тернопільські медики провели успішне оперативне втручання, яке дає надію на одужання Олександра. Зараз триває консервативне лікування. Багато його друзів і знайомих питали, як і чим можна допомогти. З дозволу сім`ї даю номер банківської картки (5168 7427 2285 1858) дружини, Ірини Башти, на яку кожен бажаючий може переказати кошти на лікування. Дякуємо за підтримку та допомогу!», – йдеться у дописі Олега Сиpотюка у Facebook.

Нагадаємо, після змагань Олександр Башта втратив свідомість, його госпіталізували спочатку до психоневрологічної лікарні, де йому діагностували інсульт. Депутата перевели до лікарні швидкої допомоги та прооперували.

Попередня стаття

Юні тернопільські флорболісти здобули золото на турнірі «LVIV OPEN CUP» (Відео)

Наступна стаття

Через недбалість бережанців горить ліс в урочищі Сторожисько (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.