У Тернополі одночасно ремонтують шість дворів

У Тернополі на вул. Чалдаєва, 1 триває капітальний ремонт двору. Тут тротуари, відмостку будинку, а також розширюють проїжджу частину та облаштовують екопарковки.

З часу здачі будинку в експлуатацію, цей двір капітально не ремонтували. Саме тому, враховуючи звернення мешканців, цього року ремонт розпочався.

Паралельно роботи тривають також у дворі на вул. Чалдаєва, 6, де підрядники завершили мощення екопарковки та приступили до влаштування проїзду ФЕМ, та за адресами: вул. Макаренка, 2, вул. Монастирського, 42, вул. Генерала Тарнавського, 4 та вул. Симоненка, 1,3.

Попередня стаття

Зламував лише слабкі замки: у Тернополі затримали квартирного злодія

Наступна стаття

На Тернопільщині у двох автопригодах травмувалися люди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.