Зламував лише слабкі замки: у Тернополі затримали квартирного злодія

«На гарячому» зловили 42-річного тернополянина під час чергової квартирної крадіжки на вулиці Довженка у Тернополі, – повідомляють на сайті Національної поліції у Тернопільській області.

Повідомлення про крадіжки з квартир почали надходити до співробітників Тернопільського відділу поліції на початку літа. Спосіб проникнення до помешкань вказував, що до вчинення злочинів може бути причетна одна і та сама особа. Злодій обкрадав лише чужі оселі, які, крім слабких замків, більше нічим не були захищені. Зламуючи вхідні двері, виносив гроші, ювелірні вироби та особисті речі.

Оперативниками і слідчими було проведено ряд розшукових заходів, експертиз слідів і речових доказів, що зловмисник залишав на місцях крадіжок. Як зʼясували поліцейські, чоловік вже має судимості за майнові злочини.

Триває досудове розслідування. Підозрюваний – під вартою. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням в житло чи інше сховище), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6 років.

 

Попередня стаття

У Тернополі чоловік намагався продати крадений велосипед (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі одночасно ремонтують шість дворів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.