Раніше судимий тернополянин продав на ринку крадені труби

У вчиненні крадіжки співробітники Тернопільського відділу поліції підозрюють 35-річного жителя обласного центру. Зловмисник поцупив металеві труби з території господарського двору одного з супермаркетів.
Повідомлення про крадіжку надійшло від працівника торгового закладу. З’ясувалося, що невідомий вночі, проникнувши на територію господарського двору супермаркету, виніс звідти труби. Своїми діями зловмисник завдав збитків майже на п’ять тисяч гривень.
Момент вчинення крадіжки зафіксувала камера відеоспостереження. Оперативники встановили особу злодія. Ним виявився раніше неодноразово судимий 35-річний тернополянин. Крадені труби він встиг продати на ринку.
Проте уникнути кримінальної відповідальності чоловіку не вдалося. Слідчі розпочали щодо нього кримінальне провадження за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.
Попередня стаття

Через ремонт мосту у центрі Теребовлі перекриють рух транспорту (Схема об’їзду)

Наступна стаття

20 жовтня у Тернополі відбудеться четвертий жіночий фестиваль Best Mama fest

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.