У Тернополі студенти-іноземці побили африканця та пограбували орендовану квартиру (Фото)

Розпилили в очі газ із балончика, розбили об голову пляшку та почали наносити нею тілесні ушкодження. На жителя Сьєра Леоне у Тернополі напало троє громадян Ліберії. Усі учасники конфлікту – студенти одного із місцевих вишів, – йдеться на офіційному сайті Національної поліції у Тернопільській області.

Про напад та побої поліцейським повідомив сам потерпілий – студент другого курсу, 1995 року народження. Юнак каже, що під під’їздом, в якому знімає квартиру, зустрів знайомого. Разом з ним було ще двоє хлопців. Тріо попросилося зайти у квартиру.

Саме після того, як двері у помешканні зачинилися, ліберійці почали бити орендаря житла. Між побоями вони обшукували квартиру. Забравши сім тисяч гривень, особисті документи, телефон та іншу побутову техніку, нападники залишили приміщення. Потерпілий викликав поліцію та звернувся за меддопомогою до лікарні.

За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділ детективів), оперативники карного розшуку затримали іноземців менш як за добу. У них вилучили частину викраденого майна.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 187 частина 3 ККУ – Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

 

Попередня стаття

У Підволочиську молодик напідпитку викрав автомобіль

Наступна стаття

Через ремонт мосту у центрі Теребовлі перекриють рух транспорту (Схема об’їзду)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.