Світ пригод. До Тернополя їде цирк на воді (Відео)

Чи готові Ви сісти на корабель, який захоплять справжнісінькі пірати? Готові побачити величезного восьминога з шестиметровими щупальцями, а потім потрапити у підводне царство та познайомитися з його неймовірними мешканцями?

Цирк на воді «Shekera» запрошує глядачів поринути у неймовірний світ пригод.

У новій програмі «Монстри та пірати» ви зможете побачити, як пірати-батутисти захоплять корабель та відправлять його у морські глибини.

На глядачів чекає справжня підводна феєрія, фаер-шоу, неймовірні молнії Мега Тесла-шоу та неонове різнобарв’я. Стережіться, у програмі «Монстри та пірати» ховається величезна медуза з двометровими щупальцями-“молніями”.

Програма ALAZANA від цирку «Shekera» – це прогулянка квітучими джунглями, куди ви потрапите разом з фантастичними героями.

Дівчинка-мрійниця Жизель і тропічний гігант познайомлять вас з шаманом і кентаврами, чарівником і магами, і проведуть потаємними стежками світу ALAZANA.

ALAZANA – це країна фонтанів і водоспадів, це фантастика для всієї родини, це світ де неймовірне стає реальністю.

Тільки з 20 по 29 вересня!

Придбати білети на  шоу Ви можете: Центральна каса цирку — біля ТРЦ «Подоляни», з 9:00 до 20:00.

Телефони для довідок: +38(068) 700-70-55; +38(066) 700-70-55.

А ще квитки ви можете виграти, взявши участь у розіграші від Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”. Стежте за новинами на нашій сторінці в Фейсбук!

 

 

Попередня стаття

Чи надавати статус учасника бойових дій добровольцям Тернопільщини, вирішуватиме комісія 

Наступна стаття

Працівники компанії «Контінентал» причепурили село Нижбірок на Тернопільщині (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.