У Тернополі ремонтують пішохідну зону мосту біля ТНТУ (Відео)

У Тернополі почали ремонт пішохідної зони мосту біля ТНТУ.

Почали відновлювати тротуар в напрямку центру працівники компанії «Тернопіль Мостобуд». За словами начальника відділу технічного нагляду ТМР Олега Вітика, ця фірма виграла тендер на експлуатаційне утримання штучних споруд у Тернополі.

Міст, який сполучає мікрорайон «Східний» з ценром міста, щодня перетинають тернополяни. Через затори на цій ділянці, які частішають, багато людей добираються на навчання або роботу пішки, замість громадського транспорту.

Тріщини в асфальті на шляхопроводі видно неозброєним оком, а під ногами – колія, тому ходити цією ділянкою з кожним днем стає небезпечніше, – вважають тернополяни.

«Міст – не в аварійному стані, однак під час обстеження штучних споруд, яке проводиться двічі на рік – весною та восени, фахівці відділу технагляду виявили розшарування на пішохідних зонах. Зараз проводяться роботи: знизу влаштовується опалубка, по якій прокладуть армування. Гідротехнічним бетоном буде залито ділянки, які мають дефекти», – каже начальник відділу технічного нагляду ТМР Олег Вітик.

Востаннє близько 30 метрів плит на початку мосту змінювали 8 років тому. Як каже Олег Вітик, 90 % покриття не пошкоджено, а в нормальному робочому стані, ремонт з обох боків мосту планують завершити за кілька днів. Решту, 10 %, що в гіршому стані, мають замінити наступного року.

 

Попередня стаття

Тернополяни на два дні залишаться без води

Наступна стаття

Тернополяни зможуть отримати субсидію, як на рахунок, так і готівкою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.