У центрі Теребовлі демонтують пішохідний міст (ФОТО)

Міст на центральній вулиці Теребовлі продовжують демонтувати. Вже після цього, на місці пішохідного мосту помалу вимальовуватиметься нова конструкція – туристично-рекреаційний комплекс із оглядовим майданчиком, лавочками, магазинчиками і кафе.

Рух транспорту буде перекрито лише для важковагових автомобілів, коментує голова Теребовлянської громади Сергій Поперечний.

Загальна кошторисна вартість проведення робіт становить 10 млн.702 тис. грн., повідомляє сайт Теребовля – твоє місто.

На даний час розпочато будівельні роботи по демонтажу пішохідного моста, уже встановлені дорожні  знаки про об’їзд дороги по вул. Січових Стрільців до вул. Шевченка та вул. Шевченка до перехрестя із вулицею Князя Василька. Такі незручності для мешканців та гостей міста триватимуть недовго (до трьох тижнів). Коли старий міст буде розібрано – рух вулицями буде відновлено.

 

Попередня стаття

Працівники компанії «Контінентал» причепурили село Нижбірок на Тернопільщині (Відео)

Наступна стаття

Тернопільським школярам розповіли про відповідальність за насильство

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.