У Чорткові встановили нові табло з графіком руху маршруток

Три додаткові табло із графіком руху громадського транспорту встановили у Чорткові на зупинках. Пристрої відображають номер маршруту, напрямок руху автобуса, а також час прибуття маршрутки на дану зупинку.

Цього року всі легальні маршрутки, що курсують Чортковом, обладнали gps-трекерами. Тож тепер міська рада  в онлайн-режимі відстежує місцезнаходження всіх маршруток, система вираховує середню швидкість та відображає на інформаційному табло, через скільки часу приблизно приїде транспорт на певну зупинку. Інформація з транспортних засобів зчитується системою кожні 5 секунд. Якщо маршрутка різко змінює швидкість або робить непередбачену зупинку – відбувається додаткове зчитування координат. Кожні 10 секунд дані передаються на сервер.

Табло також обладнані Wi-Fi, камерою відеоспостереження, годинником та usb-виходом для зарядки смартфонів чи інших приладів.

Попередня стаття

Тернопільський екстрим-парк закрили на ремонт (Фото/Відео)

Наступна стаття

У Тернополі презентують книгу з мобільним додатком

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.