У Тернополі врятували чоловіка, який у зачиненій квартирі впав у кому

Вчора, 18 вересня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 23-річної заявниці. Дівчина повідомила, що до неї зателефонував її друг та повідомив, що почуває себе погано.

Заявниця знаходиться біля дверей квартири друга, але ніхто не відчиняє та на телефонні дзвінки не відповідає.

Патрульні прибули на місце події разом з бригадою ДСНС, шляхом злому відчинили двері.

Як повідомили у патрульній поліції Тернополя, у квартирі, на ліжку, в одній з кімнат, лежав чоловік. Він був без свідомості, тому медики одразу ж почали надавати йому медичну допомогу.

Як пізніше повідомили лікарі, у нього була гіпоглікемічна кома, проте зараз здоров’ю 30-річного чоловіка нічого не загрожує, тому від шпиталізації він відмовився.

Попередня стаття

Кільце на «рогатці» пропонують зробити головним

Наступна стаття

На «Козацькому острові» у Тернополі прибрали до дня чистих берегів (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.