Через спалах кишкової інфекції у дитсадку на Тернопільщині призупинили навчання

Через спалах кишкової інфекції у с. Новосілка Заліщицького району роботу дитсадка і харчоблоку школи призупинили.

Кількість хворих зросла з 10 до 14 осіб 19 вересня. З первинними діагнозами зареєстровано 6 вихованців дошкільного закладу та 5 учнів загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, а ще 3 випадки не пов’язані з навчальними закладами, – повідомляють у Держпродспоживслужбі в Тернопільській області.

Навчальні заклади, ймовірно у яких інфікувались діти, вже перевірили. Відібрали взірці харчових продуктів, готових страв, змивів з обладнання, рук та спецодягу персоналу спеціалісти головного та районного управлінь Держпродспоживслужби та працівники «Тернопільського обласного лабораторного центру».

На підставі результатів епідрозслідування з 20 вересня призупинено роботу дитячого садка та харчоблоку  школи у с. Новосілка. Таке розпорядження начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Роботу садочка та школи відновлять після ліквідації спалаху інфекції та отримання результатів лабораторних досліджень.

 

Попередня стаття

Сьогодні до обіду на тернопільських вулицях не буде світла

Наступна стаття

Тернополяни скаржаться на брудну воду у кранах (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.