Студенти з Чорткова звернулися до Зеленського

Студенти Чортківського державного медичного коледжу звернулися до Президента Володимира Зеленського з проханням відновити фінансування робіт на спортивному майданчику біля гуртожитку. Відео, адресоване Главі держави, вони опублікували у YouTube.

Його реконструкція розпочалася 2 серпня. Зробили чимало, – йдеться у повідомленні, – але потім кошти на ремонт заблокували.

– Ми, майбутні медики, – за здоровий спосіб життя, тому просимо допомогти вирішити цю проблему. Сподіваємося, Ви нас почуєте, – кажуть студенти.

Попередня стаття

Цієї ночі в області очікують перші заморозки. Оголошено жовтий рівень небезпеки

Наступна стаття

Одна з найсучасніших автомийок Тернополя «Wash Tec» святкує рік роботи (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.