Завтра у Зарваниці молитимуться за родини військових

21-22 вересня відбудеться Всеукраїнське військове паломництво до чудотворного місця явлення Божої матері у Зарваниці.

Цьогорічна проща присвячена родинам військовослужбовців і проходитиме під гаслом «Я та мій дім будемо служити Господеві».

Планується, що участь у паломництві візьме близько 3,5 тисяч військовослужбовців, правоохоронців та членів їхніх родин, ветеранів війни та учасників бойових дій у районі проведення АТО/ООС, родин загиблих і зниклих без вісти, представники громадських ветеранських та молодіжних військово-патріотичних організацій, курсанти та ліцеїсти військово-навчальних закладів з усіх куточків України у супроводі своїх військових капеланів від різних релігійних деномінацій.

Також очікується прибуття на прощу представників капеланської служби ЗС США.

Попередня стаття

Ярмарок, квести та змагання – Бережани готуються до «Вінка культур»

Наступна стаття

Цієї ночі в області очікують перші заморозки. Оголошено жовтий рівень небезпеки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.