Після девʼяти місяців коми від кору у Тернополі помер 5-річний хлопчик (фото)

Пʼятирічний хлопчик помер від ускладнень після кору в Тернополі.

Про смерть синочка Славчика повідомив його батько Василь Яворський 22 вересня у соцмережі «Фейсбук».

Хлопчик із села Дзвиняч Заліщицького району на кір захворів у листопаді минулого року. Після лікування в Заліщиках медики його виписали, а 18 грудня хлопчика почало паралізувати. Славчика забрали в лікарню у Заліщики, а далі – до Тернополя, де зробили операцію. Після того, як дитину прооперували, вона впала у кому через ускладнення після перенесеного кору. Діагноз – коровий енцефаліт.

У реанімації обласної дитячої лікарні хлопчик пробув девʼять місяців. Лікарі боролися за його життя, а небайдужі люди молились за дитину, збирали кошти на лікування. Батьки ж до останнього вірили, що дитина одужає.

Редакція інтернет-телебачення «МедіаТОР» щиро співчуває батькам Славчика. Вічна йому памʼять…

Фото: terminovo.te.ua

 

Попередня стаття

Рух вулицею Оболоня у Тернополі перекриють на два дні

Наступна стаття

У ставку в Івачеві перекинувся човен. Є загиблий

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.