Тернопільського дорожника Богдана Юлика звільнили з Укравтодору

Інформацію про те, що начальника Відділу контролю та документального забезпечення Богдана Юлика звільнено з посади, підтвердили у прес-службі Укравтодору.

Зокрема, у зв’язку і непорозумінням, яке виникло в медіа щодо звільнення одного зі співробітників Укравтодору, офіційно підтверджуємо, що керівником установи підписано наказ про звільнення за власним бажанням начальника Відділу контролю та документального забезпечення Богдана Юлика згідно із наданою заявою співробітника, йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що напередодні у коментарі «Українській правді» міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що серед своїх першочергових планів вважає кадрові ротації в міністерстві та на державних підприємствах, які йому підпорядковані.

«Новак мені сказав, що Богдан Юлик на цьому тижні за власним бажанням пішов. Сьогодні я дізнаюсь, що він начебто пішов на якісь лікарняні. Якщо мене будуть вводити в оману в таких елементарних речах, де є запит суспільства і скандал на скандалі був із цим Юликом, я вважаю, що це спроба мене політично підставляти. Я не дам цього зробити. З Новаком ми попрощаємося», – заявив Криклій.

До слова, Богдан Юлик обіймав посаду начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Він був фігурантом скандалу, пов’язаного із поділом дороги на ділянки по 40 метрів, щоб уникнути тендеру.  Згодом він виграв конкурс на посаду начальника Відділу контролю та документального забезпечення Укравтодору.

Попередня стаття

На Чортківщині легківка врізалася у багатотонний тягач (ФОТО)

Наступна стаття

У Тернополі головний лікар швидкої змагається у конкурсі проектів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.