У ставку в Івачеві перекинувся човен. Є загиблий

Трагічний випадок трапився 20 вересня. У селі Івачів Горішній Тернопільського району на місцевому ставі орієнтовно за 50 метрів від берега перекинувся човен, в якому перебувало двоє чоловіків. На місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

До прибуття одного чоловіка з види витягнули місцеві. Його в шоковому стані передали працівникам екстреної медичної допомоги. На жаль, інший потерпілий зник під водою.

Рятувальники одразу розпочали пошукові роботи. Додатково було залучено працівників громадської організації «Скеля».

Однак з настанням темної пори доби пошукові роботи припинили. 21 вересня о 08:30 рятувальники продовжили роботу, а о 10:25 у воді знайшли тіло потерпілого та за допомогою спеціального плавзасобу доставлено на берег.

Загалом протягом пошукових робіт залучено 5 одиниць спеціальної техніки, 20 осіб особового складу, два плавзасоби та один човен громадської організації «Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля».

Попередня стаття

Після девʼяти місяців коми від кору у Тернополі помер 5-річний хлопчик (фото)

Наступна стаття

Громада на мільйон: Теребовля взяла участь у проекті 1+1

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.