Житель Борщівщини обікрав матір, та «погуляти» за чужі гроші не встиг

На Борщівщині чоловік обікрав рідну матір. 36-річний житель села Устя проникнув у її будинок та виніс зі сховку 20 тисяч гривень, – повідомили слідчі Борщівського відділення поліції.

Зі слів заявниці, син вже півроку проживає окремо. Жінка втомилася від його постійних пиятик, які нерідко закінчувались фізичним насиллям, тож виставила непутящого сина за двері. Однак переконалась, що той таки навідувався до її помешкання – зі сховку зникли гроші.

Зловмисника затримали поліцейські дорогою до Скали-Подільської, куди той, разом з подружкою, їхали витрачати крадене. Кошти вилучили.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Попередня стаття

Спортсменка з Тернополя встановила два всеукраїнських рекорди

Наступна стаття

На одній з вулиць Тернополя оштрафували 22 авто

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.