Якими авто володіють родини перших осіб Тернопільщини? (ІНФОГРАФІКА)

Автомобіль не розкіш, а засіб пересування. Він дозволяє залишатися людині активною та мобільною. Інша річ, коли клас авто не відповідає доходам. В першу чергу це стосується тих, хто отримує зарплату коштом платників податків.

Тож, ми вирішили перевірити, на яких авто їздять особи, які обіймають ключові посади в області.

Почнемо з очільника. Після звільнення Степана Барни з посади голови ТОДА обов’язки керівника виконує його заступник Іван Крисак. Згідно з його декларацією за 2018 рік, дружина посадовця володіє вітчизняним автомобілем марки Daewoo Мatiz 2008 року випуску.

Також вітчизняним авто користується і родина керівника Нацполіції області Олександра Богомола, щоправда, іншої моделі – Daewoo Sens 2006. Крім того, у користуванні родини головного поліціянта області є іномарка Volkswagen Passat 2012.

Жодного авто не задекларував мер Тернополя Сергій Надал. Раніше він володів позашляховиком Mitsubishi Pajero. Після його продажу жодного авто родина міського голови не декларувала.

Також два авто задекларував голова  Тернопільської облради Віктор Овчарук. У розпорядженні його родини є авто марки Skoda Octavia 2011, власником якого є дружина, та Hyundai Accent 2008, яким користується сам голова облради.

Після звільнення головного прокурора області В’ячеслава Перча виконувати обов’язки прокурора став його перший заступник Микола Голомша. У своїй декларації посадовець вказав транспортний засіб дружини марки Mazda CX-9 2008.

А  ось голова Тернопільського міськрайонного суду Роман Грицак їздить на позашляховику Mitsubishi Pajero Wagon 2008. Крім того, представник Феміди задекларував авто дружини Suzuki SX4 2012.

Попередня стаття

У Тернополі чоловік та жінка обкрадають магазини (Відео)

Наступна стаття

З ресторану – в лікарню: у Тернополі на святкуванні отруїлись люди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.