Тернопільських депутатів скликають на екстрене засідання

Сьогодні, 2 жовтня, о 16 год відбудеться позачергова сесія Тернопільської обласної ради.

Депутатів скликають у зв’язку з останніми подіями, а саме підписанням Формули Штайнмаєра.

Сьогодні від ранку під стінами Тернопільської обласної адміністрації тривають акції протесту. Люди вимагають надати текст документу та роз’яснення, що саме пропонує формула, схвалений українською стороною у Мінську.

За попередньою інформацією, її зміст полягає у врегулюванні конфлікту на Донбасі через надання тимчасового особливого статусу окремим територіям Донбасу. Після проведення на непідконтрольних наразі Україні територіях виборів, легітимність яких мають підтвердити спостерігачі ОБСЄ, заплановано закріплення постійного особливого статусу цих територій.

До слова, акції протесту від вчора тривають і в Києві. Люди заявляють, що підписання цього документу є зрадою інтересам держави та знущанням над пам’яттю героїв.

Попередня стаття

На вихідні у Тернопіль їде «Лісапетний батальйон» (Відео)

Наступна стаття

21-річний чортківʼянин відповість у суді за зберігання та вживання наркотиків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.