Фірму, яка в дощ ремонтувала дорогу в Ланівцях, «покарали» (Фото)

Фото ремонту дороги в Ланівцях під час дощу опублікували користувачі соцмережі Фейсбук учора, 3 жовтня.

«Може хтось дати пояснення цим діям? Бо я його не знаходжу», – написала Тетяна Пілат.

Обурені користувачі соцмережі не стримуються в коментарях, які зводяться до одного: такий ремонт – це недотримання технології та розтрата коштів платників податків.

«Де керівництво міста і чому роботи в нашій ОТГ виконує найгірша фірма області, яка створена лише для відмивання грошей??? Чи ви разом з нею відмиваєте гроші?!!! Тепер зрозуміло, чому в проливний дощ роблять дорогу!!! Мало того, що це гроші простих ланівчан кидають в глибокі калюжі, так її прийдеться за декілька тижнів робити знову, чи ви знайшли оптимальну схему відмивання мільйонів??? Сьогодні все місто гудить, люди знімають відео, поширюють це по всіх спільнотах міста, а реакції нуль… Сьогодні народний депутат України звернувся не оплачувати такий ремонт через купу порушень…», – написав Andrii Kozak.

«Оригінальний» підхід до ремонту в Ланівцях не пройшов повз увагу міської ради.

«Шановні мешканці, повідомляємо, що державна дорога місцевого значення Т20-12 Ланівці-Лисогірка, яка проходить через вулицю Незалежності, не знаходиться у підпорядкуванні Лановецької міської ради. Із бюджету громади не виділялося фінансування на ці ремонтні роботи та керівництво ОТГ не було повідомлено щодо них. Висловлюємо власне занепокоєння ситуацією, що виникла та звертаємося до активної громадськості з проханням перевіряти факти перед їх публікацією задля уникнення непорозумінь та поширення неправдивої інформації!», – відреагували у міській раді.

Офіційний коментар, у якому пообіцяли не оплачувати за роботу підрядній фірмі «БМ-БУД», опублікували на сторінці Служби автомобільних доріг у Тернопільській області:

«Служба дала припис підрядній організації з вимогою зупинити роботи з ліквідації аварійної ямковості з огляду на погіршення погодних умов. До оплати вони прийняті не будуть. Дякуємо мешканцям області, котрі небайдужі та долучаються до контролю дорожніх робіт».

У товаристві «БМ-БУД» обґрунтувати потребу в «мокрому» ремонті не поспішають. Уповноважена особа Олександр Івахів у телефонній розмові спочатку каже, що до фірми не має жодного відношення, а потім просто завершує дзвінок.

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі проведуть масштабний турнір пам’яті загиблих героїв

Наступна стаття

На Тернопільщині п’яний водій насмерть збив двох молодих хлопців (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.